onsdag

Hade fanny som sov över hos mig igår så vi bakade en kladdkaka och spelade fifa på vårat ps2 (från medeltiden) och sen såg vi tv.
 
Och idag slutade vi tolv så jag, fanny och olivia drog på frasses och åt lunch sen åkte jag taxi hem halv två. Ska kanske in till malå ikväll, fast lutar mest åt att stanna hemma för har plugg kvar som ska vara klart innan fredag..
 

söndag

Ändrade mig i lördags och for inte till marknaden och det utan stannade hemma till efter middan då jag fick skjuts till gabbbi. Vi gjorde väl inte så mycket utan satt bara och skrattade åt fula bilder och videos haha! Sen såg vi american horror story också. Och idag var jag ute ett tag sen for vi till malå och firade farmor som fyller 86♥
Blev somsagt gödad så ska rulla ner för trappen nu och fixa lite grejer inför imorn.

you aren't crazy, you're just lonely, and loneliness is a hell of a drug.

Min fritid ikväll blir tumblr och sen se serier och film (+ godis såklart). Blir säkert bra, skönt att slippa röra på sig hahaha, sån är jag! Sen imorgon ska jag nog in till malå och umgås med några och kolla om det finns nånting på marknaden så det blir säkert kul, och annars vet jag inte vad som händer resten av helgen.

.


There used to be an empty space, a photograph without a face, but with your presence and your grace, everything falls into place.

Känner mig bättre nu så har försökt jobba ikapp med skolarbeten idag sen har jag bara tagit det lungt. Ska se tv med pappa nu och frossa godis sen ha gossip girl maraton♥ Och imorgon kommer det nog se ganska likadant ut!

One day you woke up ten years older, taken prisoner like a soldier, you left your home for what seemed noble, give anything to do it over

Bilder från i helgen när fanny följde med till Tärnaby. Förutom kylan och att jag blev sjuk på söndan så var det jätteroligt! Var hemma igår och idag från skolan p.g.a att jag hade feber och har världens jobbigaste halsont/hosta (kan knappt prata, ibland bränner det som satan och jobbigt att andas). Så stannar hemma imorgon också sen hoppas jag att jag är frisk på torsdag. Och en till grej, har inte bara missat massa skolarbete utan självaste Fannys födelsedag som var igår. Så ska gratta henne i efterskott när jag träffar henne!
 

söndag

Den här helgen har varit rätt bra eftersom att jag inte slösat bort ALL tid till att sitta vid datorn. Var hemma i fredags och såg film med familjen sen gick jag upp och såg the impossible på datorn. Sen på lördan var jag med fanny och olivia och vi drog på badet (som inte händer varje dag) sen åt vi middag på frasses och sen resten av kvällen såg jag och fanny film och bara tog det lungt. 
Idag har det varit jättebra väder så tog jag en långpromenad bort mot vindkraftverken, sen har jag bara slappat. Har massa plugg till veckan och borde egentligen göra bort så mycket som möjligt idag men lär ju inte orka haha.