get up and go

Haha, är ju hemma från Piteå och så, men kändes bara jobbigt att fixa alla bilder som jag tänkte blogga med så därför har jag inte gjort något. Men blir väl nångång, är rätt upptagen också haha, så hinner inte sitta vid datorn. Sov just borta två nätter, första hos fanny och andra med några fina vänner i malå vännes sen sover jag hemma ikväll och imorgon blir det middag med samma gäng ungefär hos carro. Blir superbra! Tror det blir att bara umgås med bl.a. dom i helgen och bara ta det lungt för sen drar jag till lycksele på måndag:)

de senaste dagarna

Har hitills haft det superbra här på svenska rivieran lol. Var ju på stan en dag, sen har vi mest chillat och varit ute på kvällarna. Idag var väl första dagen som det verkligen var bra väder så vi var nere på stranden där ett tag. Ikväll ska vi nog ut sen ser vi ju vad som händer.

 
 
 

Piteå

Var på stan idag med fanny och kikade runt lite överallt. Köpte bl.a. det på bilden. Kirrade också att ta bussen tillbaka till havsbadet haha, är imponerad att det gick så bra! Snart ska vi väl börja grilla, sen ikväll ska jag hänga med fanny, som närmaste veckan kommer bestå av♡


att sakna allting


tisdag

Igår kom ju fanny och hälsade på, vi pratade om allt möjligt som hänt de senaste veckorna. Sen gjorde vi våfflor, fick skjuts till malå och drog till elin och olivia. Sen köpte vi massa gott, såg film och sov där. Fanny for imorse till umeå och efter det tog vi det bara lungt, gjorde lunch, såg film och så. Har varit supermysigt, och om en stund åker jag hem och packar inför piteå.



hemma

Kom hem igår efter de två veckorna i Kemer. Varit hur bra som helst och jättebra väder. Vi gjorde inte så mycket "utflykter" eller så, som förra gången vi åkte, utan var mest vid hotellet och stranden. Men en dag for vi till antalya för att handla lite och det var rätt bra ställe. Hittade dock ingenting på någon butik men köpte lite vid ett marknadställe. Sen har jag träffat massa nya människor och bara haft det bra. Kommer längta tillbaka så mycket! Men nu är jag hemma iallafall, och idag kommer fanny hit för att bara träffas och så, sen på onsdag (troligen) åker jag till piteå för att vara där samtidigt som henne, kommer bli sååå kul! 
 
 

Hallå

Varit i turkiet en vecka nu och saknar alla som fan. Men har det ändå underbart härligt! Har hitills varit riktigt bra väder och fått lite färg. Mest legat vid poolen och lite vid havet, sen blir det stan och så senare.