Påsklov

 
Har packat klart väskan nu sen blir det middag och efter det tärnaby och fanny följer! (Och hoppas att allt kommer gå som planerat nu annars blur jag arg, haha!)

Var ju med fanny efter skolan och vi gjorde lunch ↑ sen såg vi allra första avsnitten av pll och sen for jag hem. Gjorde inget vettigt före middan, sen efter for jag ut och åkte skidor en sväng med pappa. Skulle mest kolla om det gick nåt bra skoterled bort mot springliden så jag och fanny ska köra nån dag på påsklovet. Ska städa nu sen packa lite till inför helgen i tärna och tolkardagen imorgon.

The air is cold and crisp. Leaves litter the entire ground. She is not ill. Although she is comforted, from the sight of each dirt mound.

Skolan gick ovanligt bra idag för att vara en tisdag så det var bra, sen när jag kom hem fixa jag nåt att äta sen har jag pluggat lite och varit ute och letat mina förbannade längdskidor som jag inte hittade haha, men tills imorn ska dom vara hittade så ska nog ut imorn! Har också pedagogisk eftermiddag imorn, efter vi har varit på nåt studiebesök på brandstationen så far till fanny efter det och nördar pll från början haha!

helgen

Var i Ammarnäs med konfan + sorsele i helgen och förövrigt alla problem som vi fick så var det roligt, haha! Ska iallafall snart sova för är så satans trött sen till veckan blir det tre skoldagar, friluftsdag sen tärnaby så det blir skönt!

måndag

fint från weheartit
Skolan var helt okej idag, gick ganska fort så det var bra. Efter det har jag inte gjort nånting haha, bara ätit och pluggat lite på franskan, men känns jobbigt..Haha allt känns jobbigt just nu, har lite beslutsångest (eller egentligen inte) om vad jag ska göra till helgen. Men vi får se hur det blir. Ska ta ta upp nån tvätt nu sen se tv!
 
 

I'll whisper quietly, I'll give you nothing but truth, I'll hold you tightly, I'll give you nothing but truth,

Var på gudstjänst imorse sen hängde jag med fanny ett tag innan jag for hem. Har annars tränat hemma, tagit en långdusch, fixat tvätt och sånt där och sen bara tagit det lungt. Ska gå ner och äta något nu sen slöa framför tv. Har inga planer för veckan och helgen, men hoppas det händer något ändå!

prao

Första praodagen i måndags var väl okej fast gick inte sådär jättebra och gjorde inte så mycket, men idag gick det bättre och var mycket roligare! Och hotellfrukost + lunch varje dag är ju inte helt fel hehe. Men hursomhelst, har just duschat och ska lata mig en stund innan middan sen efter det få skjuts till Selma och hitta på nåt i arjeplog, där allt händer (eller så inte). Valde att jobba kväll med mamma imorgon så har sovmorgon och börjar halv tre så det blir skönt!
 

Oh and if I had a brain i'd be cold as a stone and rich as the fool that turned, all those good hearts away

Var jättefint väder igår så vi for till nån sjö utanför arjeplog och va där ett tag, sen for vi hem, åt god middag sen tog jag det lungt hela kvällen, vilket betyder att spela uno med frida, haha. Såg också lite av skyfall filmen fast orkade inte se klart den så gör nog det ikväll eller nåt. 
Vet inte vad jag ska hitta på idag, förmodligen slöa framför serier och ha småtråkigt. 
 

Whenever I´ve got days of doubt, bringing me down, so even if disaster strikes I close my eyes and then I´m next to you

 
Såg lite the big bang theory igår innan jag somnade, och sket i att packa klart så lat som jag är haha. Men var ganksa bra ändå för blev ändringar imorse så fanny kunde inte följa till tärna så då valde jag att fara till mamma i arjeplog istället för att va själv i tärna. Och sen jag kom hit har jag inte gjort speciellt mycket, sett gossip girl och suttit vid datorn haha. Vet inte vad som händer imorgon men antar att jag bara vara hemma och så.

seems, seems as though we’ll be stuck out here for days to bang upon these drums that we have made

Har hitills varit ett lyckat lov, förutom att det går så fort, fast vi har ju prao direkt nästa vecka så det blir ju skönt. Far till tärna imorgon med fanny och ska stanna där tills på söndag så hoppas att vädret blir bra så det går att åka i backen! Annars händer det inte så mycket annat just nu, ska packa sen se the big bang theory hade jag tänkt.
 
 
 
 
 

sportlov

Sovit i malå nu första helgen på sportlovet och det har varit jättekul som vanligt. I fredags for vi upp till backen några stycken och åkte, sen efter det hade stängt så grillade vi. Och i lördags for vi till fannys mormor ett tag sen på kvällen såg vi film och hade det mysigt. Sen till sist idag så for vi till backen igen och det var väääärldens före (puder), så det var härligt och nu ikväll ska jag bara mysa med jennifer tror jag.
Så det har alltså varit en superbra helg och tror att veckan kommer bli minst lika bra!