Plugg

Förra veckan var ju kaos gällande plugg. Men nu känns allt bra igen även om jag har ett SO prov på fredag och ligger efter i matten pga att jag varit hemma. Men har gjort två viktiga saker klart idag så kan andas lite nu iallafall. Ska packa väskan för att sova i malå imorgon sen ska jag nog kolla lite tv eller gossip girl. Och imorgonkväll blir det volleybollträning!


Torsdag

Tog bilden innan jag tinade upp jordgubbarna hahaha
Är hemma från skolan idag och vilar. Började se filmen now you see me direkt jag vaknade men fick för mig att pausa filmen och somnade just efteråt haha, så har sovit tills typ nu och det var skönt, eftersom jag inte sovit gott alls inatt. Håller på att koka tortellini och sen ska jag se klart filmen, som hitills är jättebra!



lördagen

Den här veckan gick rätt snabbt på grund av att vi var lediga i måndags sen har det väl bara gått fort antar jag. Sitter iallafall och väntar på att telefonen ska ha uppdaterats till iOS 7 vilket tar för lång tid! Var ganska skeptisk från början att uppdatera, but if it's meant to be, hahah. Ska till malå ikväll och förmodligen sova över så vi får se om det händer något kul. Sen imorgon blir det volleybollträning och sen plugg.

Skollivet


Är så less skolan just nu. Har haft så fullt upp med säljning och allt möjligt så skiter i att göra skolsaker så allt känns jobbigt. Och imorgon måste jag stanna i malå efter skolan för att sälja sista påsarna när jag egentligen har rätt mycket som ska göras tills på fredag men aja, kan inte göra något åt det, men nästa vecka ska jag ha tagit tag i allting! Och snart är det helg vilket blir skönt. Har hitills inga planer så vi ser väl vad som händer!



Helg

Firade pappa lite i efterskott igår med tårta och sedan gav vi min, jennifers och viktors present till honom. Sedan såg vi samma film som jag tidigare på dagen sett med carro men den var så jävla kul haha så den gick att se igen (studentfesten). Sitter och lyssnar på pod just nu medans jag väntar på att få skjuts till malå. Ska träna volley sedan sova i malå eftersom vi är lediga imorgon, skönt!


Kvällen


Har efter skolan bara legat i sängen och lyssnat på podcast, har lyssnat på en tidigare och är som besatt av att lyssna, såå skönt. Just nu lyssnar jag på rebecka och isabelles podcast tror jag den heter. Sen kollat lite bloggar, kollat youtube klipp osv. Sen nu på kvällen kom carro hit och vi bollade lite och pratade sen for hon hem för en stund sedan. Ska hänga upp lite tvätt sen somna så tidigt som möjligt, vilket jag börjar bli bra på!


Myskväll

Har efter skolan varit med fanny ett tag, sedan for hon och jag har fixat en tvätt, sedan bara slöat. Ska se lite tv nu, fika, sedan somna till podcast♡ 

.

Var ju i stan i helgen och köpte lite behövliga saker. Bl.a. en jacka som jag inte vet säkert om jag ska behålla. Kanske, kanske inte. Annars fick jag med mig lite smycken, smink, ett linne och en skjorta. Sen åkte jag buss hem på söndan. Som vanligt har detta varit den jobbigaste dagen med hur mycket jobb som helst. Blir skönt med k-dag nästa måndag. Ska plugga lite sen äta och efter det fara in till malå och sälja lite fryspåsar.


Jag blir så ledsen när jag märker att du valt någon bättre än mig.


-

Stannade hemma idag. Legat i soffan sen imorse men är verkligen inget bra på tv och datorn går inte som den ska, så tiden går inte fort måste jag säga. Ska då på skolan imorgon, är trots allt kortdag så det orkar jag. Sedan om jag är pigg stannar jag och ser pll med dom vanliga hehe. På lördag blir det att dra till skellefteå med carro så ska skriva upp några grejer som jag måste komma ihåg att kolla på, sedan åker hon hem med bussen och jag sover över tills på söndag, blir bra!


Måndag

Har verkligen ingen fin bild på telefonen utan bara massa skolbilder haha! Sen sist jag skrev har jag iallafall gått skola en vecka, varit ute med massa trevligt folk på kvällarna, ätit gott och dock fått halsont och varit hängig idag, så vi ser om jag är pigg imorgon och far på skolan. Annars händer det inte så mycket intressant så har egentligen inget att skriva om.