packar

Har packat hela dagen, och då passade det ju ganska bra att det var kasst väder, bara det är bra imorgon på stadsfesten. Fick också veta nu att nya telefonen är på ica så kommer typ sitta uppe hela natten med den lol, fast tror att jag låter den va hemma när vi är i turkiet och tar gamm-telefonen, vill inte riskera att det ska hända något med den haha!

onsdag

Var i malå igår och var nog första dagen som verkligen gjorde att man kände av att det är sommar. Åkte runt i på carros moppe, spelade volleyboll, åt hämtpizza ute, umgicks med massa och så. Var så skönt! Sen sov jag hos carro tills idag och sov dock inte så mycket och så bra (haha), men får sova länge inatt iallafall. Ska bara vara hemma och tvätta kläder så allt är klart inför fredag då vi drar på stadsfesten sen lördag då det bär av mot turkiet. Kan inte bli bättre! Ska också fortsätta överleva utan min iphone, tills 2 veckor då jag får den nya, haha. 
från konfirmationen
 

-

fina fanny
 
 

.

Väntar på att fanny ska vakna, haha, så kan skriva ett inlägg medans. Sovit hos henne hela helgen men midsommarafton var vi i hennes stuga som jag skrev förut och det var riktigt kul, haha. Orkar inte berätta detaljerat men vi gjorde lite allt möjligt. Var i almbo också. Sen på lördan for vi hem och såg tre filmer igår tror jag, och åt massa gott. Och idag händer det nog inget speciellt, ska hem innan middan och ta det lungt hela kvällen.

 


Those wild eyes, a psychedelic silhouette

Var i malå en stund igårkväll för att se pll med fanny och carro, och det var lika bra som alltid så ja, haha. Sen idag har jag inte gjort ett skit, bara sovit länge sen slöat. Men klockan var ju nyss typ ett så vet inte riktigt VAD jag har gjort haha. Ska packa ikväll iallafall för ska vara med fanny i helgen, troligtvis i hennes stuga vid släppensjön, så det blir nog roligt! Sen nästa vecka är sista veckan innan jag är borta i princip hela juli så ska försöka ta vara på tiden med alla som jag inte kommer träffa!
 
 
 

17/6

Dansar typ av glädje! Inte länge kvar nu, och det kommer bli så skönt. Dagens planer är iallafall att nu tills middan bara slöa, kolla gg och så, sen efter middan drar jag till malå för att umgås med gabbi, så det blir nog kul! 
 

Sommarlov

Hade lite panik imorse för ville verkligen va med på avslutningen, och umgås med alla efteråt men orkade rent inte så stannade hemma och såg säsongspremiären av pretty little liars som jag just nu ser igen för tredje gången haha. Men har rätt tråkigt och för övrigt var det sååå bra!! Men ska ta det lungt nu tills ikväll för mår jag lite bättre ska jag till ishallen. Sen hoppas jag att min förkylning går över för orkar inte vara sjuk just nu haha..har redan missat massa och det är ju rätt onödigt. Så början på lovet blev inte sådär lyckat som jag trodde men det kan ju alltid bli bättre!


konfirmation

I söndags var konfirmeringen och det gick rätt bra, även om vi inte hade tränat så mycket och det blev pinsamt där ibland haha, men nu är det bortgjort så känns skönt! Fick pengar i konfapresent sen några smågrejer. Var hemma idag för är förkyld och lite hostig och helt slut så vilar tills imorgon då det är skolavslutning och den vill jag inte missa så ska på skolan om jag inte är helt död. Så blir att se nån serie eller film ikväll medans alla andra är i lycksele och har kul, haha.

What ever you decide to do, make sure it makes you happy.

    
Åt godmiddag med konfan idag sen åt vi massa gott efter det och tränade inför konfirmationen, sen när jag kom hem tvär for jag ut med longboarden för att dels bli lite säkrare för i sommar ska den användas :)
 

Söndagskväll

Avslutar helgen med att se lite mer pll. I fredags sov jag och carro, vilket var jättelängesen sist så det var mysigt. Först var det brännbollsmatch i solviken, sen hängde vi ute ett tag med några till och bara hade det bra! På lördan gjorde jag inte så mycket utan åt godmiddag med hela familjen sen tog ett dopp i badtunnan. Såg även filmen "ego" och den var faktiskt jättebra, trodde inte jag skulle fatta filmen för förstod inte trailern men den var bättre än jag trodde, haha!


soon

Det finns så mycket att längta till just nu. Om 9 dagar börjar fjärde sägongen av pretty little liars som kommer vara hur bra som helst, konfirmation, sommarlov, stadsfesten, turkiet, piteå med fanny. Känns bra att det kommer hända något den här sommaren, och längtar ihjäl mig till allt som jag skrev. Förutom att jag är rätt nervös inför konfan eftersom vi inte hunnit träna nånting men det går säkert bra ändå. 
Ska iallafall bara ta det lungt idag, ladda ner några gamla pll-avsnitt haha, och ligga i sängen så länge som det går.