Måndag

Måndagen avklarad, och den var väl ganska okej, var inte så jobbig skoldag, har sen pluggat lite och haft franskamöte. Går skola imorgon och det känns jävligt jobbigt men sen blir det att grilla med några finisar och ha kul och sen ledigt på onsdag, så det blir skönt.


It is up to each one to see the beauty in the ugliest days


stockholm

Lite mobilbilder från stockholmsresan, förutom den på hollister body misten som jag tog hemma. Tog aldrig någon bild när det var fullt i globen vilket var synd så är helt tomt på läktaren på den där bilden haha, men var typ två timmar innan konserten började så. Var iallafall så jävla skönt att ta ledigt från skolan och göra nånting kul, och konserten var underbar!

vi kan gå vår egen väg

Veckan har gått superfort och har varit rätt varmt så känns skönt! Ska inte göra något speciellt ikväll (medans alla firar SM GULD!) utan ska se lite tv och så, men det är lungt, får ha hur tråkigt som helst, är inte länge kvar nu, närmare sagt 3 dagar kvar tills stockholm och det kommer bli så jävla roligt! Ska förhoppningsvis träffa fanny imorgon för att få reda på lite saker och så och annars blir det att packa och plugga.

lördagen

Tre bilder är från igår och igårkväll.
 
 

lista

Hur gammal är du? 14, fyller 15

Hur gammal känner du dig? som jag är tror jag.

Vad har du gjort idag? skola, pll, sen ingenting..

Vilken film såg du senast? maria wern (minns inte vilken)

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Mest sommar för älskar sol, värme, bad!

Är du besatt av nånting? socker, musik, serier, telefon haha;)

Beskriv platsen du befinner dig på just nu? ensam i ett mörkt tv-rum med en tv? haha!

När vaknade du idag? halv sju.

Vilken är din favorithögtid? julen tror jag.

Vad lyssnar du på just nu? ingenting, tvn!

Har du nån gång brutit ett ben? nepp.

Snarkar du? vet inte, man har ju fått höra olika haha!

Hur går du helst klädd? svarta dr denim sen nån skön tröja.

Vilket stjärntecken är du född i? skorpionen

Vad sa du senast? "hejdå"

Vad har du i dina fickor? ingenting,

Vad köpte du senast? på matfronten en macka.

Hur många gånger har du flyttat? öh..har bott på typ 4 olika ställen fast sen har det varit lite komplicerade flytter haha..

Vad åt du till frukost? macka, juice, mjölk och ↓ 

Hur såg ditt liv ut för tio år sen? ingen aning men bodde nog på bonden då skulle jag tro.

Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? golvet.

Är du blyg? bland folk jag inte känner ja, fast annars inte haha..

Vad heter du i andranamn? gabrielle

Har du svenskt ursprung? ja!

Har du, eller har haft, något smeknamn? nje, finns som inget som passar till mitt namn;)


tisdag

Sitter och lyssnar på veronica maggios album från 2011. Längtar till sommaren! Men den här vårterminen lär gå jättefort så det är ju bra, fast dåligt också. Hur som helst så ska har jag suttit framför serier efter skolan och sen ätit middag. Vet inte om jag kanske ska ut och åka längdskidor om ett tag, men om inte så lär jag nog se tv eller gossip girl, haha det lät ändå mysigare..

gossip girl

Såg en film när jag kom hem från skolan sen pluggade jag franska och SO ett tag och har inte gjort så mycket annat. Sitter och ser gossip girl nu (som jag har saknat det) och sen ska jag väl sova antar jag. 

It's been a long time coming since I've seen your face, I've been everywhere and back trying to replace everything that I've had till my feet went numb

Fanny kom hit idag, så vi har varit ute med skotern hela dan sen for hon hem innan middan. Har städat efter det och sen tagit det lungt och nyss duschat så ska nog kolla bloggar en stund nu och fixa lite inför imorgon..

lördag

Var ju i Umeå igår med fanny och det var kul, åt på subway som enklast haha, sen gick vi på stan. köpte inte så mycket men bra ändå så jag har pengar till stockholm. Kom hem ganska sent och gjorde inte så mycket på kvällen. Och idag var jag som mest ute, sen ikväll blir det film på tv!

I could see for miles, miles, miles

Låg och drog mig i sängen ett bra tag imorse sen åt jag frukost, for ut och åkte längdskidor sen åt jag lunch när jag komme hem. Sen dess har jag suttit vid datorn och lyssnat på musik och rensat bilder som har tagit ganska lång tid haha. Ska nog inte göra så mycket innan middag och inte efter heller haha, utan ska bara tvätta lite kläder och se tv/film, sen imorgon kommer troligen fanny hit och det blir förhoppningsvis bra väder. 

2013-04-03

Fanny följde ju till Tärna i helgen där vi åkte massa skidor, lite skoter, var på skotertävling och så, så det var en riktigt bra helg! Vi kom hem i måndags så igår var jag i backen ett tag fast det blåste så mycket så var inte en bra dag att fara dit haha..men sen drog vi och badade så det var rätt kul ändå sen for jag hem på kvällen. 
Och idag ska jag bara vara hemma hela dagen och ha det bra, sen ska jag försöka orka göra något på SO-uppgiften men vet inte riktigt om det kommer bli något haha.

.

Bild från skolan förra veckan.
Orkar inte fixa ett inlägg om helgen som var nu, för är trött och ska tjuvse lite pll utan fanny sen sova så gör det nog imorgonkväll eller nåt. Tror det blir att fara in till malå imorgon och va i backen, annars vet jag inte!