School spirit

Helgen har varit perfekt. På fredan hände det väl inte så mycket utan umgicks bara med lite folk, sen lördan åt vi planka med lite släkt på pizzan och på kvällen var det talludden vilket var lyckat och på söndan fixade vi gofrulle och tog det bara lungt. Den här dagen har hitills varit den jobbigaste skoldagen. Massa lektioner att hänga med på sen inga raster i stort sett. Ska försöka somna i god tid så jag är pigg imorgon.


Tillbaka till verkligheten

Lite bilder från sommaren. Idag började ju skolan om. Haha var faktiskt inte trött alls imorse så det var skönt, sen gjorde vi ju ingenting på dagen utan det är imorgon plugget börjar. Ska försöka att fixa det här iallafall och inte tappa bort skåpnyckeln, haha! Ska inte behöva betala en fjärde..slarvig som jag är.


Sista dagarna

Har gjort massa saker i helgen och försökt ta vara på sista lediga tiden. Idag är sista dagen men tråkig som jag är så tänker jag bara vila, fixa lite grejer och så. Sen ikväll ska jag på volleybollträning. Haha kommer ha så dålig kondis, men får väl försöka härda. Efter det ska jag bara duscha, se tv, och somna så tidigt som möjligt.


Är så lycklig men ändå så ledsen.

Har umgåtts massa med alla i veckan och imorgon är det helg (sista helgen på sommarlovet) och även den ska spenderas med mina fina vänner. Imorgon blir det badtunna hos mig på kvällen, sen sover jag förmodligen i malå efter det och sedan på lördagkväll ska vi bara umgås, kanske grilla lite och så. Blir bra


tisdag

Sov hos fanny inatt, och vi laddade ner spring breakers igår i hopp om att den skulle vara bra men haha, det var nog sämsta filmen jag sett, komiskt dålig! Annars umgicks vi bara hela kvällen och hade det mysigt. Idag var  vi ute på samhället ett tag, köpte håroljan och lite annat sen for vi hem igen och jag stack och klippte mig lite senare. Och efter det har vi bara tagit det lungt. Är hemma nu och väntar på att carro ska komma hit från träningen för hon ska sova här inatt, så det blir nog mysigt.

where we belong

Var i lycksele från måndan till torsdan och hade jävligt roligt så ska förhoppningsvis dit igen om ett tag. Sen i fredags var jag i malå ett tag och umgicks med några, jag fanny och elin gjorde pizza sen for jag hem ganska tidigt. Och igår for jag in till malå tidigt på morgonen och var där hela dagen. Fixade tacos till middag hos fanny igen och sen kom några fler. Där umgicks vi som bara sen var vi ute och körde moppe också. Fick skjuts hem av carro sen och nu idag har jag bara tagit det lungt. Men det känns bra, har gjort himla massa det här sommarlovet och fått sjukt mycket minnen så behöver egentligen inte ha så stor ångest över skolan även om jag har det, haha! Är ju bara en och en halv vecka kvar. Men har fortfarande kvar lite planerade saker så det är skönt:)

söndag

Varit hemma hela dagen, tränat, fixat lite och bara tagit det lungt. Tog också ett kvällsdopp i tjärn för ett tag sen och nu ser jag nån film som går på tv, Another happy day. Haha lite tråkig hitills men är ingenting bra så får ge den en chans. 

Because you make me happy

Har varit hur bra väder som helst idag så hunnit sola en stund, tagit första doppet i tjärn i år (har knappt varit hemma något så har aldrig blivit förut) sen ätit grillat och städat rummet. Ikväll blir det nog att bara se tv och så, och vika lite tvätt och imorgon ska vi fixa lite i mitt rum förhoppningsvis sen packa, annars har jag inte några fler planer.


Torsdagskvällen