här bor jag lite typ ibland.

Har varit en rätt skön dag förutom jävligt jobbig på förmiddan med operation dagsverke och tjänat lite pengar till mig själv också. Men värt var det! Har sen legat ute i solen, cyklat, och bara vilat. Ska försöka sova nu även om det kommer bli helt omöjligt eftersom jag hade sovmorgon imorse + att det är hur just som helst i mitt rum just nu..men jag kan ju alltid hoppas på att somna ändå.


måndag 27/5

 
Skoldagen idag gick väldigt bra! Gjorde sista provet för terminen och sista inlämningsuppgiften (hur skönt känns inte det?!) så imorgon handlar det väl bara om att göra lite småarbeten och så. Vi firade även Elin i efterskott genom att äta kladdkaka sista lektionen. Så imorgon är det som sista vanliga skoldagen sedan op och sen elevens val.

.

från tumblr
Har inte orkat blogga nånting på länge men det händer typ inget speciellt. Fast har ändå inte haft tid att sitta vid datorn haha, men har ju varit fint väder och varit mycket i malå och sådär. Nu är det iallafall bara tre vanliga skoldagar kvar, sen elevens val ända fram till skolavslutningen + lite lediga dagar. Känns rätt skönt, men vill ändå inte sluta åttan, känns jobbigt med nian och tänka på gymnasie-val och sånt där. Så ska försöka tänka på annat under sommaren! 

-


15 maj

Var på konfaläger i helgen vilket var jättekul, vi låg typ och dog i vårat skratt på kvällarna hahah, sen badade vi badtunna/bastade/spelade beachvolley i iskall sand/badade i havet (dock badade jag inte i havet), fast blev ändå sjuk så på söndan när jag kommit hem hade jag feber och orkade inte göra nånting så sovde resten av dagen. Har varit hemma tills idag och sett massa film och så, men ska fan släpa mig till skolan imorgon även om jag kommer nysa ner halva malå, för blir bara jobbigt att missa allt plugg.

people wait all week for friday, all year of summer and all life of happiness.

Haha, vad min helg består av typ..
Gjorde inte så mycket igår utan såg film och tv och åt massa gott. Och idag har jag inte heller gjort ett skit förutom sett 12 avsnitt av gossip girl i sträck (haha, jag fattar inte hur jag orkar men) så nu är jag verkligen utvilad inför nästa vecka och känner mig inte bara lite lat haha, men imorgon ska jag göra nån nytta och städa och sånt där. 
 
 

1 maj

Grillade ju som sagt igår med fanny, carro och olivia, och blev väldigt lyckat! Sen kom gabbi senare och vi for ut, träffade massa folk och sådär. Kom hem till fanny lite innan två sen sovde jag där och for hem för ett tag sen. Är jävligt trött och har massa plugg som jag egentligen inte vet hur jag ska plugga haha, så känns jobbigt, men ska väl försöka göra nånting iallafall sen hinna se ett gossip girl avsnitt.